Pendler

Guldborgsund Kommune abonnerer på tjenesten pendlernet.dk. Her kan du finde kørselsmakkere fra dit hjem til din arbejdsplads, lige meget om du arbejder i kommunen eller et andet sted. Opret dig på pendlernet og vær med til at spare både penge og COnår i sidder flere i bilen i stedet for én. hvem ved - måske dit næste gode bekendtskab findes på pendlernettet? 

Pendlernet skriver følgende om pendlerne: 

"En gennemsnitlig person der er tilmeldt i pendlernet.dk kører dagligt ca. 90 km. i bil. Det er vores erfaring gennem 15 år at det er dem der har langt mellem hjem og arbejde der finder sammen flere i bilerne. Ofter danner pendlerne små mini pendlerklubber med 3-5 medlemmer hvor de skiftes til at køre og være passagerer. 
Naturligvis er det interessant med betalingen og vi modtager derfor ofte spørgsmålet "Hvor meget skal man betale ?" eller "Hvor meget kan jeg tillade mig at tage for samkørsel i min bil ?". Beslutningen er naturligvis op til de personer der deltager i samkørselsordningen, men vi har ofte set priser på mellem 0.4 og 1.0 kr/km. Ofte er det dog så heldigt at begge i en samkørselsordning har bil og derfor blot skiftes til at være chaffør."