Find et sted at bo

Der er stort set ikke den bolig du ikke kan få i Guldborgsund. Vi har alt fra landsbyidyllen til lejligheden i byen. Måske er der en lille overvægt at landsbyidyl hvis vi skal være helt ærlige, men egentligt er der bare alt hvad man kunne tænke sig.

Som tilflytter kan det være svært at vide hvor du skal bosætte dig. Vi har mange steder med hver sit udtryk, og det kan være en jungle at navigere i. Heldigvis har vi en bosætningskoordinator der kan hjælpe dig på vej, give inspiration til steder at bo, og hjælpe med idéer til de langsigtede drømme og kortsigtede behov for en bolig. Til en start kan du lade dig inspirere af de ting der er her på siden. I linkssamlingen nedenfor finder du beskrivelser af vores landsbyer og større byer, links til alle almene boliger i kommunen, og et overblik over alle de boliger der er til salg lige pt. 

Lige præcis vores landsbyer er i fuld vigør, og det sjove er at de alle sammen kan noget forskelligt. Tag dig derfor god tid til at læse om dem. Her på siden har vi givet dem en kort introduktion, men du kan få det fulde billede hvis du klikker dig videre via linksene til de hjemmesider og ikke mindst facebooksider der findes et væld af.

Skriv eller ring til bosætningskoordinatoren på vores@guldborgsund.dk eller 25181897 hvis du har spørgsmål.