Netværk

Der er flere forskellige muligheder for hurtigt at få et godt netværk på Lolland og Falster. De fleste byer og landsbysamfund har indtil flere formelle og uformelle netværk på forskellige sociale medier som du bl.a. kan finde ved at kigge på det enkelte samfunds underside her på voresguldborgsund. Der findes dog også netværk der dækker hele kommunen.

Som aktiv kvinde kan du bl.a. engagere dig i QLF (Quality Lolland-Falster) der er et netværk der mødes til oplæg rundt om på Lolland og Falster en gang i måneden. Her vil der både være spændende oplæg om stedet eller aktuelle emner, samt mulighed for at netværke med de andre fremmødte.

Er du mere til de digitale netværk findes Facebook-gruppen Lolland-Falster Lovestorm som drives af foreningen Sammen om Lolland-Falster. Både foreningen og Facebook-gruppen har til formål at fremme den gode fortælling om landsdelen, men det er også en god platform til at se hvad der rører sig.

Der findes også netværk i rent business-regi i regionen. Her er det arrangementer som Netværksmøder i regi af Business Lolland-Falster hver måned eller Mikronet, som er et netværk af selvstændige og mikrovirksomheder.