Guldborg og omegn

Guldborg er en by i to dele, der er skåret igennem af sundet. Byen er i sin tid opstået som et færgested, og selvom færgerne i dag er afløst af en fast broforbindelse, er der stadig spor fra færgernes tid.

Fra 1950 til 1988 var Guldborg et attraktivt sted at holde pause, når man kørte på ruten E4 mellem Rødby og København. I dag går al gennemkørsel via motorvejen og Guldborgsundtunnellen, hvilket giver ro i området til at nyde havnen. Betingelserne for at bosætte sig i Guldborg er derfor bedre end nogensinde.

Lokalrådet arbejder i øjeblikket på at udvikle Guldborg som en attraktiv turismeby. Der er gode muligheder for naturoplevelser samt gode overnatningsmuligheder på Bed & Breakfast eller på campingpladsen.

Er din landsby ikke på?

Kontakt Bosætningskoordinatoren på 25181897 og hør hvordan i får en licens til minlandsby app og kommer på voresguldborgsund.dk

Min landsby kalender

01.09.2018

Æbledage i Majbølle i september

Så er der igen ÆBLEDAGE i Majbølle.

 

Få presset dine egne æbler til æblemost på  "Mosteriet" på Nymannsgaard lørdage og søndage i september fra kl. 10 - 15.

   
Indlevering af æbler i 2018 er muligt alle weekender i september - 
lørdage og søndage  kl. 10 - 15. 

Har du spørgsmål vedr. mostning af æbler bedes du rette henvendelse til Simon Svendsen på tlf. 2871667

Grubbevej 10, Majbølle, 4862 Guldborg
24.11.2018

Julemarked i Majbølle Mølle

Traditionen tro afholder Majbølle Mølle julemarked - i år lørdag den 24. november fra kl. 10 - 15.

På markedet sælges juledekorationer, nisseting og meget mere. Og - selvfølgelig kan du også købe kaffe/te, julegløgg med bagværk til.

02.12.2018

Guldborg: Jultræet tændes ved Dagli' Brugsen

Traditionen tro rejser fællesrådet et juletræ på den store parkeringsplads foran Dagli´ Brugsen, og træet tændes kl. 16 Efter juletalen tændes træet, og Fællesrådet for Guldborg- og Omegn serverer glôgg og ælbeskiver.

Pladsen foran Dagli´ Brugsen